Ви можете оплатити замовлення карткою будь-якого банку, за допомогою PayPal, готівкою в терміналі ПриватБанку, а также за реквізитами в касі чи на сайті будь-якого українського банку. У цій статті розглянемо особливості цих способів.

Який би спосіб оплати ви не обрали, спочатку відкрийте деталі рахунку у вашому обліковому записі. Для цього перейдіть до розділу «Мої рахунки» і натисніть кнопку «Дивитися/Оплатити рахунок» навпроти потрібного рахунку.

Особливості оплати

  1. Банківською карткою
  2. За реквізитами
  3. У терміналі ПриватБанку
  4. За допомогою PayPal

Оплата банківською картою

В деталях рахунку оберіть спосіб оплати «Оплата банківською карткою» і натисніть кнопку «Сплатити».

Вибір способу оплати в деталях рахунку — Fondy

Введіть дані карти: номер, CVV код і термін дії. Може знадобитися ввести код з SMS або відповісти на перевірочний дзвінок, щоб підтвердити оплату. Після переказу на вашу електронну пошту прийде квитанція про оплату.

Форма Fondy для оплати банківською картою

Після оплати картка збережеться в обліковому записі та наступні рахунки на продовження послуги будуть сплачуватися автоматично. Щоб відключити цю функцію, перейдіть у Панелі клієнта до розділу «Мої деталі» і зніміть галочку з пункту «Автоматична оплата послуг».

Прив’язаною карткою можна сплатити і інші послуги у вашому обліковому записі. До доступних способів оплати додасться ще один — «Оплата збереженою карткою». Заново вводити її деталі не знадобиться.

Оплата відбувається в гривні за курсом на нашому сайті. При оплаті валютною карткою гроші будуть конвертуватися за курсом вашого банку. В цьому випадку підсумкова сума до оплати в USD може перевищити суму, яка вказана в рахунку.

Оплата за реквізитами

Для цього оберіть спосіб оплати «Банківський переказ». Коли ви натиснете «Сплатити», з’явиться спливаюче вікно з інструкціями до платежу. У вікні будуть реквізити для оплати, а також посилання, за яким можна завантажити рахунок у форматі PDF, якщо ви хочете сплатити в касі банку.

Вибір способу оплати в деталях рахунку - Банківський переказ

Рахунок буде відзначений як сплачений протягом 1–5 робочих днів. Щоб прискорити процес, надішліть квитанцію про оплату на пошту розрахункового відділу — sales@hostiq.ua.

Супутні документи для оформлення договору (рахунок-фактура, акт виконаних робіт) ви можете отримати у робітника розрахункового відділу. Для цього напишіть листа на адресу sales@hostiq.ua або зв’яжіться з підтримкою.

Оплата через термінал ПриватБанку

Перейдіть у Панелі клієнта на нашому сайті до розділу «Мої рахунки». Запишіть або запам’ятайте суму і номер рахунку, який хочете оплатити. У терміналі ПриватБанку знайдіть розділ «Комунальні платежі».

Головна сторінка терміналу ПриватБанку

Введіть в поле пошуку «hostiq», натисніть «Знайти» і оберіть «HOSTiQ.ua» у результатах пошуку.

Пошук підприємства для відправки платежу в терміналі ПриватБанку

В поле «Згiдно рахунку» введіть номер рахунку з Панелі клієнта, а в полі «Сума» — суму рахунку. Перевірте, чи немає помилок у сумі або номер рахунку, і оплатіть замовлення.

Деталі рахунку в терміналі ПриватБанку

Оплата може зайняти до п’яти робочих днів. Це пов’язано з тим, що під час оплати у терміналі ПриватБанку гроші надходять на банківський рахунок HOSTiQ.ua, але не зараховуються автоматично в рахунок послуги. Це роблять співробітники розрахункового відділу в ручному режимі.

Щоб отримати послугу без затримки, або якщо до закінчення терміну дії послуги залишилося мало часу, надішліть квитанцію про оплату на пошту розрахункового відділу sales@hostiq.ua. Так ми зможемо обробити ваш платіж швидше.

Оплата через PayPal

Якщо ви оберете спосіб оплати «PayPal», вас перекине на сторінку міжнародного платіжного сервісу 2checkout. У ньому вам доведеться пройти три простих кроки:

  • На першому кроці треба перевірити суму платежу.
  • На другому кроці треба заповнити інформацію про того, хто платить. Якщо ви заповнили особисту інформацію у власному акаунті на сайті HOSTiQ, вона повинна підтягнутися.
  • На третьому кроці будет посилання для переходу на сайт PayPal, щоби здійснити оплату.
Спосіб оплати PayPal via 2chekout

Чи була ця стаття корисною?

Дякуємо за відгук!