Перейдіть у Панелі клієнта до розділу «Мої послуги», натисніть «Деталі» в рядку з продуктом і на наступній сторінці внизу натисніть кнопку «Змінити тариф».

Перехід між тарифами ВВС

Щоб змінити тариф, не потрібно вимикати ВПС та переносити дані. Для оновлення достатньо лише перезавантажити сервер.

Зміна тарифу може тривати до 4 годин, тому що кожен запит на зміну плану перевіряється нашими фахівцями.

Перехід між тарифами віртуального хостингу

Перехід у межах однієї лінійки тарифів відбувається автоматично.

При зміні тарифу зі стандартного на VIP-хостинг і навпаки потрібно перенести дані (без даунтайму), що спричиняє зміну IP-адреси. Це пов’язано з тим, що VIP акаунти ми розміщуємо на окремому носії, щоб забезпечити всі умови для утримання високонавантажених та вимогливих веб-проектів.

Переїзд з віртуального або VIP-хостингу на Reseller-хостинг також передбачає зміну IP-адреси та перенесення контенту між серверами.

Перехід із віртуального хостингу на ВВС або виділений сервер

У такому разі може бути даунтайм, пов’язаний із необхідністю переносити дані між серверами. Період недоступності сайтів залежить від розміру облікового запису та кількості файлів.

Якщо переїзд здійснюється на сервер з панеллю керування cPanel або DirectAdmin, наш технічний відділ буде радий допомогти у перенесенні даних. В іншому випадку вам необхідно буде переносити контент самостійно, але ви можете звернутися до служби підтримки по допомогу.

Чи була ця стаття корисною?

Дякуємо за відгук!