.de — це національний домен верхнього рівня для Німеччини і одна з найпопулярніших доменних зон. Без особливих зусиль зареєструвати його можуть як фізичні, так і юридичні особи, яким вигідно представляти себе або свої товари і послуги онлайн в одній з найбільш економічно розвинених країн.

Особливості реєстрації

  • Мінімум 2 символи.
  • Максимум 63 символи.
  • Максимальний період реєстрації та продовження 1 рік.
  • IDN підтримується.
  • Крайній термін продовження домену — за 2 дні до закінчення його терміну реєстрації. Потім домен переходить в період відновлення (Redemption period).

Вимоги до реєстрації

Перед реєстрацією, домен потрібно додати на DNS-сервери і налаштувати для нього DNS-зону. Якщо ви користуєтеся віртуальним хостингом від HOSTiQ, зверніться до технічної підтримки для додавання домену в cPanel. З VPS це простіше — додати і налаштувати домен можна у панелi SolusVM. Перевірити коректність налаштування DNS-зони можна через онлайн-сервіс NAST.

Для реєстрації доменного імені потрібно вказати контактну інформацію особи — представника майбутнього власника домену в Німеччині на випадок виникнення правових суперечок. Даний контакт буде надано вищим реєстратором в момент замовлення нами доменного імені .de. При бажанні використовувати дані власної довіреної особи в Німеччині та відмовитися від даної послуги, зверніться в службу підтримки.

Просимо звернути увагу, що неуспішна спроба реєстрації також оплачується і поверненню коштів не підлягає.

Чи була ця стаття корисною?

Дякуємо за відгук!